مسافران در پی لغو پروازها، چگونه پول بلیت خود را پس بگیرند؟ سامانه خودنویس سوادگری در معاملات مسکن را کاهش می‌دهد؟ ترخیص ۲۲ هزار خودرو وارداتی در نیمه نخست سال ۱۴۰۳ خبر مهم برای خریداران و فروشندگان طلا | شرایط جدید فروش طلا اعلام شد واکنش منفی بورس به وعده صادق ۲ | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۱ مهر ۱۴۰۳) همتی: تمرکز سازمان امور مالیاتی بر دانه‌درشت‌ها باشد چگونه و از کجا لپ‌تاپ خوب و ارزان‌قیمت بخریم؟ بررسی قیمت موبایل‌های شیائومی از ۵ میلیون تا ۷۳ میلیون تومان (۱۱ مهر ۱۴۰۳) نرخ امروز طلا و سکه در مشهد چقدر است؟ (۱۱ مهر ۱۴۰۳) | دست کوتاه مردم از طلای گرمی ۴ میلیون تومان قیمت خودرو‌های خارجی رشد کرد (۱۱ مهر ۱۴۰۳) شوک موقت بازار ارز بعد از عملیات وعده صادق ۲ | کارشناسان اقتصادی: افزایش قیمت ارز موقت و زودگذر است واکنش بازار خودرو‌های داخلی به پاسخ موشکی ایران به اسرائیل چه بود؟ (۱۱ مهر ۱۴۰۳) آیا قیمت بنزین افزایش می‌یابد؟ + ویدئو | حل مسئله ناترازی انرژی مستلزم گذشت زمان است بیش از ۴ میلیون کنتور هوشمند برق در کشور نصب شده است | ۲ درصد از مشترکان خیلی بدمصرف هستند قیمت دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال یک روز پس از حمله موشکی ایران به اسرائیل چه تغییری کرد؟ (۱۱ مهر ۱۴۰۳) افزایش تورم چند باره در سال، افزایش دستمزد سالانه را در خود ذوب می‌کند اختلال یا نگرانی در تأمین و عرضه بنزین وجود ندارد شلوغ‌شدن پمپ‌بنزین‌ها عادی است | سخنگوی صنف جایگاه‌داران سوخت: سوخت به اندازه کافی موجود است و نگرانی نداریم سقوط آزاد بیت‌کوین بعد از عملیات موشکی ایران | آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان (۱۱ مهر ۱۴۰۳) ۵۳ درصد ظرفیت سد‌ها خالی است ۴۸ نیروگاه تجدیدپذیر در بورس انرژی ایران پذیرش شده است روش محاسبه سبد معیشت کارگران غلط است لغو تمام پرواز‌ها در سراسر کشور تمدید شد (۱۱ مهر ۱۴۰۳) رمزگشایی از روند بازار مسکن از ابتدای ۱۴۰۳ تاکنون و پیش‌بینی تا پایان سال آیا دامنه نوسان بورس و فرابورس در معاملات امروز تغییر می‌کند؟ (۱۱ مهر ۱۴۰۳) پیش بینی بازار خودرو در نیمه دوم سال ۱۴۰۳
سرخط خبرها

بخاری‌های قدیمی بیش از ۷۵ درصد هدررفت سوخت دارد

  • کد خبر: ۱۹۳۰۲۳
  • ۱۶ آبان ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۳
بخاری‌های قدیمی بیش از ۷۵ درصد هدررفت سوخت دارد
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: بخاری‌های موجود در منازل در کشور ما مصرف فوق العاده زیادی دارد و بیش از ۷۵درصد سوخت را هدر می‌دهد و فقط ۲۵درصد آن را می‌سوزاند.

به گزارش شهرآرانیوز، بهزاد رحیمی درباره طرح تعویض بخاری‌های فرسوده با بخاری‌های نسل جدید و پر بازده هرمتیک گفت: یکی از محوری‌ترین مسائلی که کشور ما با آن دست و پنجه نرم می‌کند، موضوع ناترازی و هدررفت زیاد انرژی در کشور است. این موضوع در سال‌های اخیر به حدی جدی شده است که در بخش‌هایی نظیر گاز و بنزین، خام سوزی صورت می‌گیرد و منابع کشور بدون هیچ گونه ارزش افزوده‌ای دود می‌شوند و سرانه مصرف نیز بسیار زیاداست.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه موضوع بهینه‌سازی در حوزه بخاری‌ها، یک اقدام کلیدی در زمینه بهینه‌سازی است افزود: بخاری‌های موجود در منازل در کشور ما مصرف فوق‌العاده زیادی دارد و بیش از ۷۵درصد سوخت را هدر می‌دهد و فقط ۲۵درصد آن را می‌سوزاند.

این نماینده مجلس در ادامه توضیح داد: اجرای کامل طرح جایگزینی و نوسازی بخاری‌های فرسوده با بخاری‌های نسل جدید در پایان پنج ساله برنامه هفتم توسعه پتانسیل صرفه‌جویی ۲۰ درصدی در کل مصرف گاز کشور در ایام پیک را دارد. علاوه بر این، هدف برای کاهش سالانه ۱۰ میلیاردمترمکعب مصرف گاز در اوج تقاضای گاز است که به طور کامل ناترازی گاز زمستانی صنایع را برطرف خواهد کرد.

وی در ادامه افزود: بخاری‌های نسل جدید هرمتیک مصرف گاز خیلی کمی دارد و قطعاً بدون دخالت دولت امکان‌پذیر نیست که این شرکت خودش مستقیماً اقدام به تولید کند و همچنین اینکه مردم بتوانند خودشان این بخاری‌ها را خریداری کنند چون این بخاری‌ها قیمت خیلی زیادی دارد.

این نماینده مجلس یازدهم در ادامه بیان کرد: دولت باید به صورت تضمینی این بخاری‌ها را خریداری کند تا آن‌ها بتوانند خطوط تولید خود را راه‌اندازی کنند و علاوه بر این، این اقدام باید یک سازوکار اجباری برای مصرف کنندگان داشته باشد.

رحیمی افزود: ولی باز هم این اقدام نیازمند مشوق‌های دیگری هم هست. با توجه به میزان مصرف زیاد و غیراستاندارد بودن بخاری‌های فعلی که در منازل وجود دارد ناچاریم به سمت استفاده از این بخاری‌های نسل جدید برویم.

وی ادامه داد: از سوی دیگر این صنعت ساخت بخاری‌های هرمتیک خودش را معرفی نکرده است و خوشان به تنهایی اقدام به تحقیق و توسعه کرده‌اند ولی تولید این بخاری‌ها بدون حمایت دولت به فاز انبوه نمی‌رسد.

رحیمی توضیح داد: با توجه به کمبود و ناترازی گاز در زمستان‌ها باید به سمت استفاده از بخاری‌های هرمتیک برویم ولی دولت این موضوع را جدی نگرفته است و همچنین کمتر کسی با این تکنولوژی در کشور آشنایی دارد.

این نماینده مجلس یازدهم توضیح داد: باید دولت به این سمت برود ولی کسانی که صاحب نظر و تصمیم گیرنده هستند واقعیت‌ها را قبول نمی‌کنند و باید به همین وضعیت ادامه بدهیم تا به بن بست برسیم و بعد تصمیم بگیرند که این شرایط را اصلاح کنند.

وی افزود: سرمایه‌گذاری اولیه موردنیاز حدود ۲ میلیارد دلار است ولی جلوگیری از اتلاف انرژی هر سال معادل ۳ میلیارد دلار است که به معنی بازگشت سرمایه‌گذاری انجام شده در این بخش در همان سال اول است.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->